Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander

Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander adviseert, coacht en begeleidt particulieren, ondernemers, werknemers en werkgevers bij zaken op het gebied van familie- en arbeidsrecht.

Door verharding en individualisering in de samenleving worden relaties, zowel in de privésfeer als in de werksfeer, steeds vaker verbroken. Daarnaast wordt de wet- en regelgeving omvangrijker en ingewikkelder. Des te belangrijk is het dat je in een conflictsituatie wordt bijgestaan door een professional die je helpt structuur en duidelijkheid aan te brengen, je inhoudelijk en op maat kan adviseren en begaan is met jou als persoon.

“Mijn missie is te zorgen dat mijn cliënten goede keuzes kunnen maken. Sterker in hun schoenen komen te staan en weer positief verder kunnen. Een conflict kan een grote impact op je hebben. Daar sta ik graag met aandacht in bij, bij voorkeur via een gezamenlijk overleg, mediation of coaching.”

Een conflict ontstaat omdat een situatie is veranderd, door een eigen keuze of door een gebeurtenis van buiten af. Door hierover met elkaar in gesprek te gaan kan je je hiervan bewust worden. Vaak is de situatie al te lang doorgegaan, zodat emoties als boosheid en verdriet, de boventoon zijn gaan voeren. Als advocaat, mediator en coach kan ik hierbij helpen. Door jou ervan bewust te maken hoe en waar het conflict is ontstaan, kun je kijken of dit nog opgelost kan worden. Of het maakt juist duidelijk dat de wegen moeten gaan scheiden. Wat de uitkomst ook is, door op deze manier naar het conflict te kijken, leer je jezelf en de ander beter kennen. Het conflict kan een manier zijn om te groeien, in je persoonlijke ontwikkeling, in je relaties en als mens.

Lees meer over mijn werkwijze >>

Rechtsgebieden

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht: Bijzondere curator; Collaborative divorce; Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen,  Jeugdbeschermingsrecht; Mediation; Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Werkgebied

Mijn kantoor is sinds 1 juni 2020 gevestigd in Oud-Beijerland. Mijn cliënten komen echter uit de hele regio Rijnmond (oa. Rotterdam, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk), regio Drechtsteden (oa. Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, H.I. Ambacht) en Barendrecht.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Het Coachhuis zodat ik op aanvraag cliënten in het hele land kan ontvangen.

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.