Over mij

Met veel plezier werk ik sinds 2001 als advocaat. Eerst heb ik voor andere advocatenkantoren gewerkt en in 2007 ben ik van start gegaan met mijn eigen kantoor. Ik wilde mijn eigen visie verder ontwikkelen en mijn ambities volgen. Ik vind het prettig om zaken in perspectief te plaatsen en met mijn kennis, ervaring en aanpak van betekenis te zijn voor anderen. Mijn grootste drijfveer is dat ik mensen wil helpen, versterken en verbinden. Die verbinding probeer ik altijd te zoeken door met beide partijen om de tafel te gaan zitten. Het gemeenschappelijk belang te ontdekken en constructief te werk te gaan. Dit levert vaak veel meer op dan de strijd voeren ten koste van alles.

Ik heb mij daarom gespecialiseerd als vFAS-advocaat en mediator en daarnaast een opleiding voor NLP-coaching, Overlegscheiden/Collaborative Practice en scheidingscoaching gevolgd.

“Door een relatiecrisis en ziekte heb ik zelf ook de schaduwkanten van het leven gezien. Al dan niet met hulp van een coach ben ik door die mentaal en fysiek moeilijke periodes heen gekomen. Uiteindelijk heb ik mijzelf door deze situaties beter leren kennen, is mijn leven verrijkt en kan ik ook anderen helpen door mij in hun situatie te verplaatsen en mee te voelen.”

Mijn partner heeft kinderen vanuit een eerdere relatie, waardoor ik ook persoonlijk ervaar wat de gevolgen van een scheiding kunnen zijn en leer hoe hiermee om te gaan. Het kan altijd gebeuren dat een relatie niet meer werkt. Het is dan belangrijk om, al dan niet onder begeleiding van een professional, inzicht en handvatten te krijgen hoe je met deze situatie om kunt gaan. Probeer daarbij niet te blijven hangen in pijn en boosheid. Ik weet dat een crisis op het moment zelf heel heftig kan zijn, maar het laat ook zien wat echt belangrijk is in het leven. Als ik mensen kan helpen tot dat inzicht te komen, ben ik gelukkig.

Lees de ervaringen van anderen met mijn dienstverlening>>

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.