Werkwijze

Het heeft mijn voorkeur om eerst te proberen gezamenlijk tot een oplossing te komen. Lukt het niet er samen uit te komen, kan mediation of overlegscheiden een middel zijn om er onder deskundige begeleiding alsnog samen uit te komen. Alhoewel ik mij besef dat het soms niet anders kan, dient de weg naar de rechtbank waar mogelijk gemeden te worden, omdat deze nog vaak meer schade toebrengt. Om die reden focus ik me met mijn dienstverlening op mediation en overlegscheiden.

“De strijd voeren ten koste van alles, daar geloof ik niet in.”

Als ik in familiezaken als advocaat optreed werk ik volgens de gedragscode voor advocaten in het personen- en familierecht.

Samen sterker

In de praktijk merk ik dat sommige klanten behoefte hebben aan meer ondersteuning. Als je vraag geen betrekking heeft op mijn vakgebied, dan help ik je graag verder via mijn netwerk. Ik werk samen met collega-advocaten, maar ook met andere ervaren en gekwalificeerde relaties, zoals personal coaches, loonbaanadviseurs en een financieel adviseur, die je mogelijk van dienst kunnen zijn.

Gratis kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek van een half uur kun je je probleem uitvoerig toelichten. Aan de hand van dit gesprek bepalen we in overleg welke vervolgstappen wenselijk en mogelijk zijn om te komen tot een oplossing van je probleem.

Kosten

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek geef ik ook inzicht in de kosten van mijn dienstverlening. Ik vind het belangrijk dat daar duidelijkheid over bestaat. Bij scheidingsmediation is het ook mogelijk om te kiezen voor een van de pakketten met een vaste prijs.

Kom je bij mij als particulier, dan onderzoek ik altijd of je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Ikzelf werk alleen nog in mediationzaken op toevoegingsbasis. Heb je een rechtsbijstandsverzekering dan kijk ik of deze ook de kosten van de mediation vergoedt.

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.