Vóór de scheiding

Een relatie kent naast mooie, gelukkige tijden, ook wel eens mindere tijden. Als je hier met elkaar uit kunt komen, maakt dat de relatie en jullie als partners vaak weer sterker.

Toch kan het ook anders gaan en merk je dat de relatie niet goed meer loopt en kan het zijn dat de gedachte wel eens bij je opkomt om te gaan scheiden. Of jullie constateren allebei dat de relatie niet meer is wat het geweest en willen graag onderzoeken of jullie met elkaar verder willen. Of nog heftiger: er is sprake van vreemdgaan door één van jullie en jullie willen onderzoeken of jullie desondanks de relatie nog kunnen of willen voortzetten.

Is er bij jou sprake van één van deze situaties dan kan ik jullie  begeleiden om samen te bekijken en te onderzoeken wat er op dit moment speelt, hoe deze situatie is ontstaan en of de relatie nog kan worden hersteld of dat een scheiding toch onvermijdelijk is.

Voor stellen die hun relatie eens onder de loep willen nemen om te kijken waar en hoe deze verbeterd kan worden, bied ik relatiecoaching aan.

Voor situaties waarin al gedurende langere tijd heftige problemen worden ervaren, bied ik het intensievere relatiebemiddelingstraject volgens de SCHIP-aanpak aan.

Lees hier voor meer informatie over relatiecoaching en relatiebemiddeling volgens de SCHIP-aanpak.

Wil je weten welke dienst het meest voor jullie in jullie situatie geschikt is? Neem contact met me op of stuur een email naar info@advocatenpraktijkdenhollander.nl