Hulp en begeleiding voorafgaand aan een eventuele scheidingsbeslissing

Een relatie kent naast mooie, gelukkige tijden, ook wel eens mindere tijden. Als je hier met elkaar uit kunt komen, maakt dat de relatie en jullie als partners vaak weer sterker.

Wel of niet scheiden

Toch kan het ook anders gaan en merk je dat de relatie niet goed meer loopt en kan het zijn dat de gedachte wel eens bij je opkomt om te gaan scheiden. Of jullie constateren allebei dat de relatie niet meer is wat het geweest en willen graag onderzoeken of jullie met elkaar verder willen. Of nog heftiger: er is sprake van vreemdgaan door één van jullie en jullie willen onderzoeken of jullie desondanks de relatie nog kunnen of willen voortzetten.

Begeleiding bij het onderzoek of de relatie nog kan worden hersteld

Is er bij jou sprake van één van deze situaties dan kan ik jullie begeleiden om samen te bekijken en te onderzoeken wat er op dit moment speelt, hoe deze situatie is ontstaan en of de relatie nog kan worden hersteld of dat een scheiding toch onvermijdelijk is.

Begeleiding bij het verbeteren van de relatie

Voor stellen die hun relatie eens onder de loep willen nemen om te kijken waar en hoe deze verbeterd kan worden, bied ik relatiecoaching aan.

Voor situaties waarin al gedurende langere tijd heftige problemen worden ervaren, bied ik het intensievere relatiemediationtraject volgens de SCHIP-aanpak aan.

Lees hier voor meer informatie over relatiecoaching en relatiemediation volgens de SCHIP-aanpak.

Wil je weten welke dienst het meest voor jullie in jullie situatie geschikt is? Neem contact op of stuur een email naar info@advocatenpraktijkdenhollander.nl.

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.