Scheidingscoaching: advies voor een succesvolle scheiding

Succesvol scheiden met behulp van een Scheidingscoach

  • Verloopt het contact met je ex moeizaam en weet je niet meer wat je moet doen?
  • Ben je nog steeds zo woedend en gekwetst, en belemmert jou dit om neutraal met je ex om te gaan?
  • Houdt je ex zich niet aan de gemaakte afspraken en hebben jullie veel ruzie?
  • Overwegen jullie om te stoppen met mediation en te gaan scheiden met advocaten waardoor je veel geld kwijt bent?
  • Ben je bang om in een vechtscheiding te belanden? Merk je dat je kinderen (te) veel last hebben van de scheiding?

Als scheidingscoach help ik jou met coaching bij de scheiding. Ontdek hoe ik je kan helpen om, al dan niet naast het geven van juridisch advies en bijstand, met coaching te komen tot een succesvolle en soepele scheiding.

Met de bewezen Methode Succesvol Scheiden help ik om je emoties weer onder controle te krijgen en de communicatie met je ex-partner te verbeteren. Ik begrijp de mogelijke bottlenecks, zoals kinderen, het huis, en de financiële positie, en bied passend advies om deze uitdagingen aan te gaan.

Voor wie is een scheidingscoach en coaching bij de scheiding?

Scheidingscoaching is er voor iedereen die te maken heeft met een scheiding en zich ook goed wil laten begeleiden bij het emotionele aspect van de scheiding. Of je nu wilt gaan scheiden, bezig bent met een scheiding of al gescheiden bent, als scheidingscoach sta ik voor je klaar. Als je een vechtscheiding wilt voorkomen, de communicatieproblemen met je ex-partner wilt oplossen, of als je gewoon wat begeleiding wilt tijdens het scheidingsproces bied ik de juiste ondersteuning.

Wat kost scheidingscoaching?

De tarieven voor onze scheidingscoaching liggen een stuk lager dan het uurtarief dat ik als advocaat-mediator hanteer. Afhankelijk van je situatie kunnen één of meerdere sessies van twee uur al voldoende zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek geef ik op basis van jouw situatie, jouw wensen en behoeften een prijsindicatie voor het traject. De kosten zijn het meer dan waard, gezien de voordelen die het biedt voor een succesvolle scheiding en daarmee ook voor jouw toekomst na de scheiding. Zie deze kosten dan ook als een investering in jezelf.

Als advocaat, mediator en scheidingscoach heb ik inmiddels al talloze cliënten naar tevredenheid geholpen bij hun scheiding en hen begeleid naar succesvolle uitkomsten.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met me op voor professionele scheidingscoaching. Samen werken we aan een succesvolle scheiding, met focus op communicatie, harmonie, en het welzijn van jou en je kinderen.

In onderstaand filmpje vertel ik nog eens wat ik als scheidingscoach voor je kan betekenen en hoe jij hiermee het verschil kunt maken bij het verwerken en regelen van de scheiding:

Meer weten over de Methode Succesvol Scheiden: kijk op de website www.succesvolscheidingnederland.nl.

Voor meer informatie, neem contact op of stuur een email naar info@advocatenpraktijkdenhollander.nl.

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.