Referenties

Testimonials

In zowel zaken als familierecht als arbeidsrecht heeft Petra mij zeer goed bijgestaan, ze is professioneel, adequaat, duidelijk. Als cliënte voelde ik mij in goede handen bij haar. Ik voelde me op mijn gemak en goed begeleid door alle processen heen. 

Nicole de Wolff
Mr. Petra den Hollander geeft haar cliënten ruimte voor eigen inbreng en visie. Zij is scherp, opmerkzaam, en zorgt voor rustpunten tijdens de gehele procedure (dit heb ik als zeer prettig ervaren). Ook de toegankelijkheid, integriteit èn inzet (het onderzoeken van...) is het vermelden waard!
C. v.d. Korput
Ik zou iedereen Petra aanbevelen omdat ze de beste oplossingen zoekt waar - in ieder geval ik - mij heel prettig bij heb gevoeld. Nog steeds kan ik een beroep op Petra doen, wetend dat er altijd een deskundige feedback is. Petra geeft de mensen vertrouwen, als advocaat, maar ook als mens. Petra staat heel dicht bij haar cliënten. Dat geeft een prettig gevoel.
Natascha Roeleveld
Ondanks dat een echtscheiding niet het makkelijkste is, heeft Petra ons als professional én niet te vergeten als mens, uitstekend geholpen!

Ronald van der Linden
Zeer goede en ervaren begeleiding. Professionele steun bij het maken van emotionele  beslissingen in mijn leven. Duidelijk, overzichtelijk en een prettig contact.
Circe van den Ende
Beste Petra, heel veel dank voor de vlotte en uiterst professionele gang van zaken bij de mediation! Het is in slechts drie afspraken allemaal zeer vlot gegaan. Deskundig en nauwkeurig, to the point. Ik kan iedereen die zoekende is naar een mediator, Petra den Hollander zeer aanbevelen.
Anne
Petra heeft mij in twee keer bijgestaan in een kinderalimentatiezaak en met een vordering in het kader van een beëindiging samenwoning, De afgelopen 3 jaar hebben we samen een heel traject afgelegd waarbij 1 zaak al succesvol is afgerond en de andere zaak nog loopt maar ook daar heb ik alle vertrouwen in dat die succesvol afgehandeld word. Ik ben zeer tevreden over haar vakbekwaamheid en ben daarbij altijd snel, goed en uitgebreid geïnformeerd via email of telefonisch contact. Ik zou Petra dan ook zeer aanbevelen als advocaat of mediator!
Manuela Blom
Tijdens mijn echtscheiding heb ik Petra leren kennen als een kordate en kundige vrouw die kritische vragen kan stellen, maar ook de vrijheid geeft om eigen dingen in te brengen. Voor mij een kundig en betrouwbaar houvast in een voor mij totaal onbekende materie. Uit ervaring weet ik nu dat die kundigheid niet vanzelfsprekend is bij iedere advocaat of mediator.
Erik ’t Jong – Sliedrecht
Laagdrempelig? Meedenkend? Begripvol? Inlevingsvermogen? Zijn dat de eigenschappen die u zoekt in een advocaat? Bijstaan in raad en daad met voors en tegen en dus open en eerlijk?  Deze hebben wij gedurende 2.5 jaar gevonden bij Advocatenpraktijk Den Hollander!
Raymond Vuijk en Delight Nieuwenhuizen 
Je hebt ons elke keer geïnteresseerd en met een goed luisterend oor te woord gestaan. Tips gegeven waar nodig en zaken aangedragen waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens onze scheiding. Het heeft ons een hoop rust gegeven tijdens het hele proces. Niet alleen je deskundigheid maar ook je vriendelijkheid en rustige uitstraling heeft daaraan geholpen.
Paul Langendoen en Marianne Pot