Relatiecoaching

  • Loopt jullie relatie even niet zo lekker?
  • Denken jullie nog helemaal niet aan scheiden, maar merken jullie wel dat het niet meer zo leuk is als voorheen?

Relatiecoaching

Relatiecoaching is dan een laagdrempelige manier om dit onder begeleiding van een coach bespreekbaar te maken en te kijken hoe jullie de relatie kunnen verbeteren. Juist omdat veel relatieproblemen ontstaan door een slechte communicatie tussen de partners, zal er tijdens de gesprekken ook gekeken worden naar de manier waarop jullie met elkaar communiceren. Hierbij krijgen jullie dan eenvoudige tools aangereikt waarmee jullie de communicatie al direct kunnen verbeteren.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit een aantal gesprekken: we beginnen met een gezamenlijk intakegesprek, waarbij we zullen bespreken hoe jullie huidige situatie en relatie is, waar ieder van jullie tegenaan loopt en wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens zal er met ieder van jullie twee aparte coachgesprekken plaatsvinden, waarbij we dieper zullen stilstaan bij jullie relatie en de problemen die er bij ieder van jullie spelen. Vervolgens gaan we in op de communicatie: we staan stil bij jouw communicatiestijl en hoe kan jij de communicatie met je partner kunt verbeteren. Daarnaast leer je hoe je bij een discussie of een verschil van mening samen tot een compromis kunt komen.

Na de twee individuele gesprekken met ieder van jullie komen we nog een keer bij elkaar om alles wat besproken is en wat je bij jezelf en over de ander hebt ontdekt met elkaar te delen en om samen te bespreken wat jullie voor de toekomst gaan veranderen of waar jullie aan gaan werken. Als het ware maken jullie hierdoor weer een nieuwe verbinding met elkaar als partners.

Voor meer informatie, neem contact op of stuur een email naar info@advocatenpraktijkdenhollander.nl.

CONTACT

Havendam 7
3262 AE Oud-Beijerland
Telefoon: 0186 – 203033 / 010 – 5013230
Fax: 010 – 8922922
Email: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl

SCHEIDING GOED VOORBEREIDEN?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met 6 stappen om een scheiding voor te bereiden.