Samenwerkingen

Graag ga ik samenwerkingen met andere professionals aan om elkaar te versterken en een breder aanbod te bieden aan cliënten:

 

Life-events is een platform dat je helpt met vragen op het gebied van financiële, juridische en fiscale zaken. Dit met behulp van een aantal specialisten die kennis hebben op deze gebieden. Je kunt contact opnemen met Life-events en die zoeken, aan de hand van jouw vraag, een specialist, waarna je binnen 24 uur in contact wordt gebracht met deze specialist!

Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander is ook als specialist aangesloten bij Life-events. Als advocaat en mediator kunnen wij jouw juridische vragen beantwoorden en je eventueel in contact brengen met de andere specialisten van Life-events.

 

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat is een netwerk van zelfstandige en onafhankelijke vFAS Familierecht Advocaat-Mediators. De leden van het Netwerk zijn allemaal specialist in het familierecht, jeugdrecht en/of erfrecht en lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). De leden delen hun kennis en ervaring met elkaar in kennisoverleg en door intervisie. Zo zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Deskundigheid en service staan voorop.

 

De praktijkgroep bestaat uit advocaten, coaches en financieel deskundigen, die zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die gaan scheiden. Alle deelnemers zijn daarnaast ook mediator én getraind en ervaren in Overlegscheiden.