mrt 17

Werkwijze en contact als gevolg van de Corona-maatregelen

Tags: , , , ,
Werkwijze en contact als gevolg van de Corona-maatregelen

We hebben er helaas allemaal mee te maken: het Corona-virus en de in dat verband getroffen maatregelen…

Voor jouw/jullie en mijn veiligheid zal ook mijn kantoor in ieder geval tot 6 april 2020 gesloten zijn voor besprekingen. Reeds geplande afspraken in de periode tot 6 april a.s. komen te vervallen. Onder voorbehoud wordt er al wel een nieuwe afspraak voor nà 6 april 2020. ingepland.

Wil(len) je(jullie) mij toch eerder spreken, dan kan dat telefonisch, maar nu ook middels videobellen, via Whatsapp of Skype.

Daarnaast is het mogelijk om online (mediation-)gesprekken te houden. Dit wordt dan gedaan via een zgn. video-meeting. Ieder van de deelnemers krijgt daarbij van mij per mail een code toegestuurd, waarmee je op je mobiele telefoon, tablet of computer kunt inloggen en deelnemen aan de online-bijeenkomst.

En, uiteraard blijf ik gewoon per email bereikbaar.

Rest mij iedereen voor de aankomende spannende en onzekere periode het allerbeste en veel gezondheid toe te wensen! Word je toch ziek, dan wens ik je van harte beterschap en een spoedig herstel toe!

Laten we in deze tijd extra lief en zorgzaam zijn voor elkaar, voor onze kinderen en voor onze (ex-)partners. Het virus treft ons allemaal. Met elkaar kunnen we het ook dragelijk maken. Daar kunnen we allemaal, op welke manier dan ook, een steentje aan bijdragen.

 

auteur: Petra den Hollander, 17 maart 2020