sep 12

Dag van de Scheiding 2018

Tags: , ,
Dag van de Scheiding 2018

Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Vrijdag 14 september a.s. is de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Mijn kantoor houdt die dag een open spreekuur voor meer informatie en adviezen over scheiden met kinderen.

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (waarbij ik ben aangesloten) leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

Dit jaar wil ik tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 14 september) in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. Geïnteresseerden kunnen tussen 9.30 uur en 13.00 uur langskomen voor vrijblijvende informatie.
Samen bespreken we hoe je het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen. Aan het gesprek en de check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

Advocaat én mediator

Als familierechtadvocaat ben ik naast gespecialiseerd advocaat ook scheidingsmediator. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Mijn collega’s vFAS advocaat-mediator en ik onderscheiden ons op verschillende gebieden van anderen. Om lid te worden moeten advocaten onder meer een aanvullende specialistische opleiding van drie jaar volgen. Daarnaast is minimaal vijf jaar ervaring en jaarlijkse bijscholing verplicht. Als vFAS-advocaten beschikken we verder over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie en huwelijkse voorwaarden.

Dag van de Scheiding

Mijn kantoor, Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander, is gevestigd aan Bijdorp-Oost 5 in Barendrecht. Tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 14 september is het kantoor tussen 9.30 uur en 13.00 uur geopend en kan iedereen vrijblijvend binnen lopen.
Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl .

Neem voor meer informatie contact op met mij:
Mr. Petra den Hollander
Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander
Telefoonnummer: 010-5013230
E-mail: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl