Scheidingscoaching

Door een scheiding belandt je vaak met elkaar in een bepaald ruziepatroon. Dit ruziepatroon wordt gevoed door negatieve emoties en kan daardoor snel escaleren. Dit kan dan bijvoorbeeld ook leiden tot een vechtscheiding.

Om beter te communiceren en compromissen te kunnen sluiten, heb je nieuwe kennis en vaardigheden nodig. Je moet weten welke onderliggende emoties nog een rol spelen en hoe je deze kunt neutraliseren zodat je normaal met de andere ouder om kunt gaan. Je moet weten hoe je het beste met je ex kunt communiceren zodat je kinderen geen last hebben van ruzie en strijd. Tot slot wil je weten hoe jij je kinderen het beste kunt begeleiden tijdens en na de scheiding zodat je kinderen niet de dupe worden.

Methode Succesvol Scheiden

Deze kennis en stappen leer je bij een coachingstraject aan het hand van de bewezen methode ‘Succesvol Scheiden’. Door het volgen van één of meer sessies krijg je je emoties weer onder controle en weet je hoe je het beste met je ex kunt communiceren. Ook weet je wat de risico’s van een scheiding voor de kinderen zijn en hoe je de kinderen hier het beste bij kunt begeleiden.

Voor wie

  • Als je wilt gaan scheiden en je in dit emotionele proces wilt laten begeleiden.
  • Als je nog bezig bent met een scheiding en wilt voorkomen dat het op een vechtscheiding uitdraait.
  • Als je al gescheiden bent en toch nog tegen communicatieproblemen met je ex partner aan loopt.


Wil jij dat ook?

Meld je aan voor een coachingstraject, waarin we of tijdens een VIP-dag of in één of meer losse sessies van 2 uur stilstaan bij de stappen die je moet nemen om succesvol te scheiden.